Yeni Dünyaya Geçişte Kadının vizyonu

Öncesi için tıklayınız

Kadınlara düşen büyük bir vizyon var; çocuklarının 0-4 yaş eğitimi… Bu hayati bir durumdur, tüm insan uygarlığı için en önmli şey. Eğer kadınlar bunu nasıl yapabileceklerinin ayırdına varır iseler ve keskin bir kararlau ygulama geçerseler, tüm dünya yalnızca bir (yazıyla bir) jenerasyonda değişir. SİHİR GİBİ

Çözümü bilen kadınların çoğalmasını sevinçle izliyorum, umarım çocuklarını ( ya da torunlarını) bu aydınlanmanın ilk jenerasyonu olabilecek biçimde yetiştirecekler.

Erkekler eğitim konusundan nerdeyse çıktılar. Anaokulu ve ilkokul öğretmenlerinin hepsi kadın. Ama neden çıktılar? Çünkü kadınlar artık kadın değil, erkekleştirildiler ve bu halleriyle altın döller yetiştiremezler.
Nedir o halde erkekleştilmek? Bunu ciddi olarak düşünün kadınlar, canlarım, bunu lütfen titizce yapın.

Eğer nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız (ki ben ve benim gibiler de bilmiyordu) Kurtlarla koşan kadınlar kitabını alın bir okuyun. Çevrenizdeki kadınlara alıcı gözuyle bakın, hala 1000 yıllık buğday gibi olanlara raslarsanız ona sarılın, gözlem yapın inceleyin onları.

Hürrem sultanlar, benim ailemde, senin ailende, komşum, annem, teyzen, halaları, her yer onlarla doldu. 3000 yıllık titiz bir planlamanın sonucu ya da korkunç bi yanlış anlamanın.

Siz sadece domatesiniz, buğdayınız, mısırınız mı GDOlandı sanıyorsunuz :(((
Yukarda olan aşağıda, içte olan dıştadır.

Bi yerlerde sapma olduysa, düzeltebilme şansımız var demek ki, bu (bin yıllık buğday ve 12000 yıllık işlenmiş buğday bulundu!) zamanda yolculuk şansıdır.

Uyanın! Erkekleri taklit etmekten vaz geçin, onları şefkatle sevin. Hemcinslerinizin bilgeliğini takip edin, birini, herhangi birini alın örneğin, üstüne düşmüş gölgeleri şöyle azıcık elinizle kenarlara itin, bakın göreceksiniz altında parıldayan güneşi.
Uyanın, uyanın kadınlar.
Ben uyandım bu kabuslu rüyadan. Kadınların dehaları gözlerimi kamaştırdı. Ve işte ben uyandım.
Birden olmadı yirmi yılda etap etap uyandım.
Dünya için ümitsizliğe kapılmaya gerek olmadığına uyandım.
Gidişatı düzeltmenin sırrına vakıf olduğumuza uyandım.
Her bir kadının bacaklarına bağlı el değmemiş GDOsuz tohumları gördüm de uyandım.
İşte coşkuyla doluyum şimdi.
Uyanmayanları da çağırıyorum, nazikçe tık tık diyorum. Rüyadan hızla uyanmak zarar verebilir, yavaşça nazikçe dokunuyorum.
Uyanın kadınlar.

Sığlık ve derinlik, birbirini var eder. Dünya ortalamaya çeker.
Böylece perde açılır, oyun başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir