Urban Shaman 2. seviye öğrencilerinden uygulama notları-1

MAKIA-Enerji, dikkatin olduğun yere akar.
Benim geçen haftanın prensibiydi. Hafta başında soğuk algınlığı belirtileri başladı ve hafta boyunca etkisi giderek arttı. Başım zonkluyor, boğazım ağrıyor, öksürürken tüm vücuduma iğneler saplanıyor, ateşim çıkıyor v.s. Ama bunlara rağmen zihnim açıktı, berraktı. İşlerime konsantre olabiliyor, rapor yazabiliyor yani ne yapmam gerekiyorsa yapabiliyordun. Daha önceleri (en son 2 yıl önce hastalanmıştım) böylesi bir durumda iptal olur, yatak döşek yatar, değil çalışmak yatakta kitap bile okuyamazdım.
Ben neden böyle oldum diye düşünmeye başladım. Fiziksel bedenimle aynı paralellikle gitmeyen ve daha iyi, daha enerjik bir tarafım olmuştu. Bu yeni tarafım hem yapmam gereken işlerle hem de fiziksel bedenimle ilgileniyordu. Raporlarımı yazarken ıhlamurumu içmeyi ihmal etmiyordum, gün boyu meyve yemeyi de hatırlatıyordu, bir yandan da harıl harıl çalıştırıyordu beni.
Bunu yapan MAKIA’ydı. Beni hasta psikolojisine sokmadan hastalığımı yaşamamı ve aynı zamanda hasta değilmişim gibi yaşayıp çalışabilmemi sağladı. Geçen hafta 7 prensipten MAKIA yı seçerken dikkatimi işime vermeyi dilemiştim. MAKIA da bunu layıkıyla yaptı. Teşekkür ederim.

Bu haftanın prensibi KALA: Sınır yoktur.
Aloha… E.Y

*

1.Hafta olarak niyetlediğim Prensip MANA idi deneyimlediğim hafta içi çok verimli bir hafta, ağır grip ziyaretime gelmesine rağmen hoş gelmiş sefa gelmiş dedim muhteşem sonuçlandı iki gün ağır iyi dinlenmeyle şifalanmam “Bütün güç içerden gelir sözün ıspatı idi” ve yine bu hafta için seçilmiş MANA yı anlatan film LUCY ile tamamladım. sibel hocam ilk korku anı beynin sorguya ve korumaya geçiş muhteşemdi, ilk derste küçük bir anekdot geçmiştiniz o aklıma geldi deneyimlemek lazım dedim. Beynin ne kadarına ne işler başarabiliyor olunacağı gözler önünde % 100…! teşekkürler ALOHA… K.H

*

tiki-garden-2786-tiki-gardens-500-x-375

Dün gece Garden Tiki’me ilk ziyaretimi yaptım. Suda yaşıyan balıklar, karaya çıkıp başka hayvan formlarına dönüşüp yürüyebiliyorlar. Sonra da tekrar suya dönüp balık olabiliyorlar Garden Tiki’mde. Ahşap salıncağımda sallanıp bir süre onları seyrettim. Sonra oğlumun seslenmesi ile kısa süren ziyatetim sona erdi. Resimdeki Garden Tiki’ye giden yolun girişini beğendiniz mi? Balkonumdan görünen bahçede hem de. Aloha…S.Y

*

Merhaba….

Geçen haftaki prensibim KALA’ydı: Sınır YOK.
Bazı beklediğim şeyler oldu.
Bazı beklemediğim şeyler oldu.
Bazı beklediğim şeyler henüz daha olmadı.

İlk fark ettiğim şey ne kadar çok şey beklediğim oldu.
Bu beklediğim şeylerin olmaları ya da olmamaları ile hayatımda yaratacağı değişiklik olasılıklarının ne kadar çok olduğunun farkına varmam çok şaşırtıcıydı.

Diğer fark ettiğim ise, tüm olumsuz duygulanımları sınırda olduğumda, sınırda olduğumu sandığımda, yaşamamdı. Herhangi bir olayı, ne kadar çok “Dünyanın sonuna gelmişim, sınıra dayanmışım” gibi algılarsam o kadar çok “olumsuz” duygular içine yuvarlanmış olduğumu bir kez daha fark ettim.
İşin güzel tarafı bunun tersinin de doğru olması… Yani sınır kalktığında olumsuz duygularda kalkıyor. Sınır olmadığında olumsuz duyguların dayanağı da kalmıyor. Dayanağı olmayan olumsuz duygular sınırsızlığın sonsuzluğuna kayıp yok oluyorlar.
İşin püf noktası yaşanılan olayı, her neyse, bir son değil, bundan sonraki hayatın sınırsız olasılıklarını yaratacak bir başlangıç olarak algılayabilmek.

Sınırsız sayıda sınırlar yaratmak ta elimizde, sınırlarımızı kaldırıp sınırsızlığa kanat açmakta…
Sınırları kaldırmanın çok basit tek bir kuralı var: Hayatın sınırsız olasılıklarla dolu olduğunun ve sınırların olmadığının farkına varmak..
Yarattığın farkındalık için Teşekkürler KALA.
Aloha…

Not: Bu haftaki prensibim:
MANAWA: Şimdiki an gücün bulunduğu yerdir.
EY..23.03.2015

*

Geçen haftadan devam eden grip son rutuşlarını yapıyor ne kadar ağlamak istemiş meğerde ben görmemişim bana anlatmaya çalıştığını anlamak ümidi ile hafta içi Hep bir arayış içinde idim işlerim sırayla rutinde devam etti kayıp eşyam oldu uzun süreçte arama yaptım , cumartesi kayıp eşyamı buldular sevindim, hafta sonu çok farklı bir eğitim süreci geçirdim yeni atılımlara yelken açtım bu haftaki prensibim MANAWA” şimdi gücün olduğu yerdir” Eğitimle örtüşen bir prensip oldu bu haftaki serüvenim merakla bekliyorum aloha KH

*

Urban Shaman eğitiminin ikinci modülünde yaşadığım işlerimi nasıl KİTLEDİĞİMLE ilgili büyük farkındalığın ardından, Sevgili KU’cuğum ile uzun uzun konuştum ve hopoono pono yaptım. Geçen hafta KALA- LİMİT YOK demiştim. Bu hafta da MANA-Bütün güç içerden gelir diyorum.
Geçen haftadan beri de tüm kaybettiğimi sandığım işler geri dönmeye başladı. Hatta varlığını bile unuttuğum iş olasılıkları ile ilgili aranıyorum. Kendimi değiştirdim dünya değişti.
Bu haftaki Aktif Nefes seminerimizde de bunları paylaşıp kulaklarınızı çınlatacağız sevgili Sibel Atasoy.

SY- aloha

*

Bu haftaki prensibim KALA-Limit yok!
Bakalim ne mucizeler deneyimleyecegim.
Gecen hafta ucarak yasadigim harika bir haftaydi. Cok guzel şeyler peşpeşe dizildiler geliyorlar. Ben de bu hafta yeni prensibimle yaşayacagim. Aloha GE

*

Bu haftaki prensibim 1. prensim İKE “DÜNYA DÜŞÜNDÜĞÜN ŞEYDİR”
Geçen Hafta ki prensibim ALOHA idi tamda adına yakışır hafta geçirdim planlar yaptım hafta ortası aksaklıklar başladı planI iptal etmek durumunda kaldım ki iyide olmuş ,ailevi ve işle alakalı büyük olayların yaşandığı hafta idi geçti gitti rabbim kimseye göstermesin sınavdı sevgi herşeyin çözümüydü bağışlamak affetmekti huzurdu sonsuz şükürler olsun bu geceye ve gelecekteki gecelere umarım dünya düşündüğüm şeydir.bana bu hafta ne öğretecek ne deneyimleyeceğim sabırsızlıkla anda kalacağım ALOHA -HK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir