Rüya Kampı Katılımcılarından mesajlar-1

Ülkü kaya

Merhaba dostlar…Dünya yılı 2012 Rüya Kampı -1 ‘e katıldım.

Denize nazır , hoş, rahat ve aydınlık bir mekanda, gerçek bir üstadın rehberliğinde zihinsel ve ruhsal tarifsiz lezzetler aldığım hem bilimsel hem de fantastik bir yolculuğa çıktım aslında.

Eğitim sürecinde rüya aleminin kapılarını aralayarak uygulamalı teknik çözümleme yöntemini incelediğimiz gibi, bende iz bırakan rüyalarım – belki de ”riya”larım 🙂 tek tek çözümlenerek bilinçaltımdan çekilip alındı. Bu özgürleşmenin en doğal ve kolay yoluymuş öğrendim .

Sadece rüya deyip geçmemek ve rüyaya gereken dikkati , kıymeti vermek …

Öğrenilen teknikler ışığında rüya çözümleyerek insan denilen mucizeyi biraz daha yakından tanımak ve bir ”rüya görüşmecisi” olup çevremdeki insanların rüyalarını çözümleyerek onlara yardım etmek…

Bir ”usta”nın elinde evrilip çevrilmek de katıldığım bu kampın bana en büyük hediyesi oldu. Eh artık geriye buradan aldıklarımı hazmetmek sindirmek ve benden neyin çıkacağını heyecanla beklemek kaldı…. HAYROLSUN !
Sibel Atasoy’a gönülden teşekkürlerimi, saygılarımı , sevgilerimi sunarım.

Rüya Kampı- ki Rüya gibi bir Kamptı 🙂 ardından heyecanla öğrendiklerimi uygulamalı olarak kendimde ve rüya görenlerde test etme zamanı… Kamptan ayrılır ayrılmaz hemen taze taze iki rüya görüşmeciliğinde bulundum.

İlk rüya bir takside geçiyordu. Rüya anlatan , kendini basit bir taksi içinde seyir halinde görüyor. Taksiyi taksi şöforü kullanıyor…Sıradan bir mahalleden geçiyorlar. Rüyanın hepsi bu… Ne kadar basit dedim içimden hemen kendi kendime yorum getirdim . İşte ACEMİ olmamın işareti ; kendi iç sesimle de olsa rüyaya yorum getirmek ! Sonra çözümlemeler başladı. Sorular cevaplar, rüya üzerinde hummalı bir iz sürücülüğü. Meğer bu basit rüya içinde neler barındırıyormuş bir bir ortaya çıktı. Bu rüyayı çözümlerken rüya gören kişinin günlük hayatında ” taksi” ye binmekten ve taksi şöforlerinin davranışlarından nefret ettiğini soru cevaplarda gördük . Buradan hareketle kişinin bir konuda kendi kendini suçladığını , kendine yakıştıramadığı bir zaafından dolayı kendine öfke duyduğunu ayan beyan izledik.

Rüya dilini önemseyip üstünde çalışmaya başladığınızda gizlenmiş herşey nasıl da ortaya çıkıyor.

İkinci rüya başka bir kişiye ait ve daha da ilginç bir sonuca götürdü bizi. her ayrıntı inanılmaz önemli ve atlanmaması gerekiyor. Bu girift rüyayla ilgili tecübeyi de daha sonra paylaşmak istiyorum .

Nihayetinde Rüya Kampı uyanma – uyandırma yolunda bir merkez. Hoş ve mutlu kalın…

*

Roshanak Kamali

Sibel hanim ruya kampi icin size cok tesekkur ediyorum,beklentimin cok ustundeydi..degisik goruslerle tanistim.O guzel ortam’da egitim almak cok zevkliydi.. ruya kampi ve ruyalar nasil bilinc altimizi temsil ettigi,benim icin degisim noktasi oldugunu soyliye bilirim…her sey icin tekrar tesekkurler.
saygilar
Roshanak

*

Hanife Altuntaş

rüya çalışmalarına bundan çok önce öğrenci olarak katılma şansım olmuştu. eskiden beri rüyalar konusunda çok ilgili olduğum için bu fırsatı kendim için önemli bulmuştum..bilinen klasik yöntemlerin çok dışında çözümleme teknikleri öğrendim.en önemlisi de hem kendimde hem de diğer katılımcı arkadaşlarda, çözümlemenin tüm süreçlerini ve son aşamada bulmacanın kayıp parçasına ulaşıp bütünü tamamlamanın şaşkınlığı ve mutluluğunu gözlemledim. sonraki süreçte de, asistan olarak bu çalışmalara destek verdim ve kişisel olarak çok boyutlu düşünme ve görme konusunda hatırı sayılır katkıları olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.yeni düzenlenecek rüya kampı bu açıdan çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.ayrıca rüya görüşmecisi olarak sibel atasoy’un yetkinliği bence tartışılmaz..böyle bir eğitmenle gece gündüz bi arada olmayı da önemli bi şans olarak görüyorum:)

ben şimdiden çözülmesini arzu ettiğim rüyalarımı hazırladım, bekliyorum:)

sevgilerle.

**
şşehnazz tango
bir süredir rüyalarımın samimi çığlıklarına kulak veriyorum .. . bayağı güçlü bir rüya günlüğüm oldu diyebilirim , çok şifalandırıcı , akıllı bir ses olduğunu kişisel deneyimlerimle yaşıyor ve hissedebiliyorum…
böylesi içten ve kararlı sese seninle kulak vermek /görüşmecilik yöntemini ,uygulamasını öğrenme fırsatı bulmak gerçekten şans olacak benim için ..

YAŞASIN diyorum …

teşekkürler.
**

Ersin Koc
Hayatını rüyalarından aldığı destekle ve heyecanla yaşamış/yaratmış (hatta rüyalarında eğitim görmüş) biri olarak bu kampın ne kadar önemli olduğunu sezebiliyorum. Özellikle Sibel ile bunu gerçekleştirmek büyük bir keyif olacaktır.
Şunu söyleyebilirim ki, rüyalarımız gerçeğimizin yarısı, çünkü yaşamın kendisi kusursuz, kesintisiz -sandığımız- bir rüya! Ve son yıllarda gitgide rüya ile gerçek birbirine karışıyor, bu yüzden rüya farkındalığı giderek daha da önemli hale geliyor.
Çok heyecanlı 🙂

**
Elif Poshor

Merhaba!

Bu çok güzel rüya çalışmasını benimle de paylaştığınız için çok teşekkürler! Daha dün rüyalar üzerinden çok önemli farkındalıklar ve şifa yaşadım, ve bir buçuk sene olacak herhalde Şehnazla başlayıp rüyalarımı yazalı, durmadan devam. ve ne büyük destek oldular.

çok önemli ve benim için de heyecan verici bir çalışma, öncelikle bunu yaptığınız için teşekkürler…çok katılmak ve birlikte çalışmak isterim ama bu haziran’ı becerebilir miyim, pek emin değilim – belki zamanı vardır. çok hızlı değişimler var gerçi, belli de olmaz.

çok sevgiyle, elif

**

Ebru Dündar
Ayık! haldeki gerçekliğimizle müdahale edilebildiğini öğrendiğim ve tecrübe edenleri de duyduğumdan beri rüyalara dikkat kesildim, izlemeye aldım ama sanırım öncelikli olarak ilgimi çeken başka şeyler olduğundan dolayı enerjimi her rüyama yöneltmedim. Çok çok enteresan ya da saplantılı şekilde aynı şeyleri gördüğüm rüyalarla ilgileniyorum.
Rüyalara farklı açıdan bakışımda Sibel’in çok etkisi var, rüyaların sadece günlük hayatın yansımaları ya da bir hayal değil dikkat edilmesi gereken ve bize kendimizi tanımada bir çok ipucu veren gerçeklikler olduğunu anlamamı sağladı (yani ben öyle anladım).

Diyeceğim o ki, rüya kampı için içimde heyecan duydum (öğrenme zamanım yaklaşıyor belki de). Rüya görüşmeciliği yapmayı planlamıyorum ancak analizlerle, önce kendime ve ardından bir kaç kişiye bile fayda sağlasam ne nimet diye düşünüyorum. Diğer yandan şu an konaklamalı şekilde bir yere gidemiyorum. O nedenle konaklamadan, günü birlik programlar halinde bir uygulama olursa severek, isteyerek bu çalışmaya katılmayı arzu ediyorum.

katılacak tüm arkadaşlara keyifler olsun

selam ve sevgiler

2 Yorumlar

  1. ibrahim says:

    Bazı merdiven basamaklarını geçmeden rüya analizini yapmak tehlikeli olmaz mı ?

    1. says:

      Herkes ancak zamanı gelen şeyi anlayabildiğinden hiç bir tehlikesi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir