Güncel esintiler

Türkiyede işi bozulan, ya inşaat işine ya da futbol işine girer. Sebebi ise, ilkinde kadınların, ikincisinde erkeklerin gözünün dönmesidir! Kendilerini kaybetmişlerden kazanmak ve toparlanmak kolay olur.

**

Meijin, dünyanın en iyi go oyuncusu unvanı olduğuna göre, o joseki bilmez, onun yaptıklarına başkaları joseki der.  Bir Meijin artık tesuji yapmayı bile bırakmıştır, O yalnızca oluyordur.(Bakınız)

· oyun biter bitmez en iyi nasıl oynamak gerektiğini anlarsınız. (Daha da önemlisi yeniden oynadığınızda nasıl oynamak gerektiğini yine hatırlayamayacak olmanızdır. İşin ironisi de burada)

· taşlarınız ölmüş gibi görünüyorsa daha fazla üzerinde durmayın.

(Dursanız da elinize bi halt geçmez! Ölüler giderek çürür, fena kokular çıkarır ve bir çok börtü böceği kendine çeker. Neden? Çünkü ölünün kendi bile tüketilip bir an önce yok olmak ister. O halde siz neden ölmüş taşlarınız başında ağıt yakıyorsunuz? Oyunda taş mı kalmadı yani!)

**

Haberleri, yöneticileri dinlerken düz anlamlarından başka simgelerine de dikkat ediniz lütfen. Örneğin Başbakan Erdoğan, en az üç çocuk derken (ve kendisi dört yapmışken),   genç nüfusu koruma, güçlü olma  gerekçesinin ardında kendisinin bile bilmediği dört kerteriz noktasını işaret etmektedir.  Bildiğimiz gibi 3 sayısı sentezle ilgilidir ve bireyselliğe geçmek için olmazsa olmaz bir aşamadır. Ne demiştik; çocuk, evrimin doğal sentezidir. (Lütfen bakınız)

Benim önerim; evrimin sentezini bilinçli konuma taşımaktır. Çocuk yerine sentez yapınız.
Bu yazı size hitap etmediyse, ya da hiç rastlamadıysanız, hiç olmazsa çocuk yapmaya devam ediniz; çünkü belki çocuklarınızdan biri sentez yapmayı başarır.

**

http://www.flixxy.com/film-school-short-animation.htm

Acıklı halimiz herkese malum.

**

Hepimiz annelerimizin (ya da 0-6 yaş arasında bize bakan her kimse) bizi çengelledikleri gerçeklik bandında yaşıyoruz ve onu en GERÇEKlik olarak kabul ediyoruz.(Bakınız ruh molekülü)

Peki bundan kurtuluş var mı Sibel?

Galiba yok Lebis.

İki şeyin arasını görmüşsen bile mi?!

Peki kurtulursan bu gerçeklikten, geri gelmek istemeyecek misin? (soruya soruyla karşılık veriyo uyanık!)

Ne için?

Hımmmm… Bu bi gelişme olabilir Lebis.

**

It çakırı atka tegir, at çakırı ıtka tegmes/İt nazarı ata değer, at nazarı ite değmez.

Sebep?

**

Hücrelerimiz kadar olamıyoruz, sen sen ol havalara değil de içine bak azıcık!

Ayrıca şu büyüklük kompleksinden de kurtul bi ara.

**

Taygan yügrügin yügürgenni tilkü sebmes/Tazının hızlı koşanını tilki sevmez.

Sevse o tilki olmaz idi! :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir