Kime Hayransınız Oyunu

Sizlere samimi bir soru sevgili frekanslar 
Şu anda halen yaşamakta olan en beğendiğiniz, hatta hayran olduğunuz kişi kim?
Onunla fiziken tanışmış, ya da karşılaşmış olup olmadığınız hiç önemli değil.
Kişinin ismini açıkça belirtmek istemeyebilirsiniz, takma bir ad da verebilirsiniz ona, sadece o kişiyi biliyor musunuz?

(soruda şu anda hayran oldugunuz kişiyi bulmanız rica ediliyor, sonsuza kadar hayran olacağınızı garanti etmeniz gerekmiyor )

İlgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Simdi hayran oldugunuzu söylediğiniz kişinin en hayran olduğunuz üç özelliğini yazın lütfen.

**

Ben de söyleyeyim bu arada dedim ancak hayran olduğum o kadar çok kişi varmış ki, bunların arasından nasıl seçim yapacağımı şaşırdım. En azından üç tane seç diye dayatıyorum kendime şu an 🙂

Beni affedin frekanslar kendi oyunuma uyamadım, çok kişiye hayranım. Kendimi zorlayarak dört kişi belirledim:

1.inception Filminin yönetmen ve senaristi olan Christopher Nolan. imkansızı başardığı için, bilgiyi görsel hale getirişindeki beceri,gülümseyişi.

2.Swamiji Nithyananda, guru: bitmeyen enerjisi, bilgiyi dünyadaki realiteye dönüştürme azmi, gülümseyişi

3. Neil Gaiman, yazar-çizer-senarist: aktarımındaki hafiflik ve olağanüstü beceri, çeşitliliğe rağmen tutarlılık,espri yeteneği

4.Gülşen Geniş, mimar on yıldır arkadaşım: alçakgönüllülüğü, yumuşaklığı,bakışındaki ve gülümseyişindeki güzellik.

Dikkat! Kime ve hangi özelliklerinden dolayı hayran olduğunu bi yere not etmeden önce bu bölümü okumayın, eğlencenin ruhu kaçmasın 🙂

Hayran olduğumuz kişilerin hayran olduğumuz özellikleri ile ilgili soru oyunumuzun şöyle bir çözümlemesi var:
Hayran olduğumuz özellikler, kendimizde aktive olmuş ancak halen istediğimiz seviyede randıman alamadığımız hususlardır ve bu hayranlığımız bizi doğrudan bu açığı kapatmaya götürür 
Henüz bizde hiç aktive olmamış özellikleri dışarda görme olasılığımız hemen hemen yok (arizi bazı durumlar hariç) bu sebepten görmediğimiz şeye hayran da olamayız.
Ya da bizde kendimizi tatmin edecek düzeyde kullanıma ulaşmış özelliklere sahip olan birilerine de hayran olmayız, onları severiz, çünkü onlarda kendimizi görmekteyizdir.
İşte böyle şeylerdi, katılımlar için tekrar teşekkür ederim. Belki siz de kendinizle ilgili tıpkı benim yaptığım gibi yeni çıkarımlarda bulunabilirsiniz. 

Hayranlık, şekli ve ebadı uyarınca aşka da dönüşür rahatlıkla, Mevlananın aşkı da dahil, her gerçek aşkın kökeni buna dayanıyor.

Şunu da ilave edeyim; Aynı kişiye olan aşkın sonsuz olmayışı ve belirli sürede sona ermesi de çok normaldir çünkü aşık olan kendi özellik haznesini doldurup her iki kişi de aynı seviyeye ulaştığında aşk o şeye karşı aşk biter. Biter ve çoğu kez geride sevgi, dostluk ve yoldaşlık hisleri bırakır, eğer bırakmadıysa ya da tersi olduysa o zaten aşk değil farkında olunamayan beklentilerle örülmüş başka bi şeydi anlamı çıkabilir:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir