İyi haftalar Frekanslar

Potansiyeller denizi, içimizi dışımızı, her nefesimizi sarmış durumda, onu işlerliğe mi koymak istiyorsun, o halde ışın kılıcını kullanırsın, yani karar verirsin.sa

**

Enerjiler gelirken, şuan olmakta olan şey, tüm bu atalardan kalma şeylerden dışarı çekiliyorsunuz.
Bazıları söylediğim sözleri yanlış anlıyor. Bunun, aile karşıtı bir tutum olduğunu sanıyorlar. Aileler harikadır – onlara karmik olarak bağlanmadığınız sürece. Lotoyu kaybedip, belirli özellikler başınıza kalmadıkça. Bu beden, senin kendi tutkun, kendi ruhun ve kendi seçimlerinin yan ürünü olmalı. Bundan neyi kastediyorum? Gelmekte olan bu yoğun enerjilerle gerçek anlamda, eğer seçerseniz, bedeninizi, görünüşünüzü dönüştürebilirsiniz. Bazı özellikleri dönüştürmeye başlayabilirsiniz.
Gerçi bunu seçmiyorsanız, bu muhtemelen pek de gerçekleşmeyecektir. Ama eğer şunu söylüyorsanız: ”Hey, bu benim bedenim. O artık benim ailesel geçmişime ait değil. Bu benim hayatım. Benim geçmiş yaşam veçhelerimin bir yan ürünü değil. Bu benim zihnim. Bu sadece hipnotik bir programlamanın yan ürünü değil. Ben benim.”  O zaman gerçek anlamında bedeninizi, zihninizi ve kimliğinizi dönüştürmeye başlarsınız.(A)

**

“Ev temizliği, yeniden organizasyon. Aynısının genellikle içerde de gerçekleşmekte olduğunun işaretidir.” Diyor Adamus… Ben de yıllardır dışarıda olanlara iyi bakın hepsi içerdekilerin yansıması derim ve kendim de titizlikle bunu gözlemlerim.
Sizin dışarılarda neler oluyor?
Örneğin ben iki haftadır  ev taşıdım, eşya tamamladım, rüyalama yaptırdım/yaptım. Anlık değişen durumlarla birlikte akma pratiği yaptım. Hareket yoğun.

1 Yorum

  1. Turan says:

    “Bu benim hayatım. Benim geçmiş yaşam veçhelerimin bir yan ürünü değil. Bu benim zihnim. Bu sadece hipnotik bir programlamanın yan ürünü değil. Ben benim.”

    Bu durum cok sorumluluk ister, insan kendi hayatindan kendinin sorumlu oldugunu bilmeli ve her yaptigi seylerin kendine geri dönecegini de bilmeli…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir