Sarışın şirret kadınlar!

Sevgiyi Öğrenme Gazetesinden küçük bir alıntı yapıyorum, bir kadının katılacağı seminer boyunca başına gelen aksilikleri(kendince) ve sinirden küplere binişini anlattıktan sonra:

“Otelin durumu onun için tam bir şok olmuş, yine de kaderine razı olmuş, ama sonra elektrik kablolarının penceresinin yanından geçtiğini fark etmiş. O noktada sabrı taşmış! Danışmaya gitmiş ve çok saygılı ve nazik bir şekilde durumunu anlatmış.
Ama danışma görevlisi ona boş yere endişelendiğini söylediğinde, katılımcımız tekrar sinirlenmiş ve daha hararetli bir şekilde konuşmaya başlamış.
Ardından karşısındaki görevli şöyle yanıtlamış, “Bakın bayan. Ben eşcinselim ve sizin gibi sarışın, şirret kadınlar eşcinsel olmamın başlıca sebebidir. O yüzden benim hayatımı çekilmez kılmaktan vazgeçip odanıza dönün.”
**
Siz ne dersiniz bu konuda? Üstünde durulası geldi bana bu kısa alıntı 🙂

    • Turan Erdal Eger bir seyin ustesinden gelemiyorsan konu degistir :-))

      YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Yani “sarışın kadının üstesinden gelemiyorsan gay ol” mu diyorsun?

      Turan Erdal Sorun kadın degil, sorun elektrik kablolarının degismez konumu. Kablolar degismeyecegine gore adam gay konusu ile kadını sakinlestırıyor. Yoksa gay olmak ile elektrik kabloları arasında bir baglantı var mı?

      YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Öyle mi dersin? Elektrik kabloları değiştirilebilseydi, sarışın şirret kurtulur muydu? erkekler de eşcinsellikten kurtulurdu o halde, bunu mu çıkarsadın?

      YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Gerçeküstü gibi duruyor biraz. Eşcinsel olma nedenini öyle ya da böyle şekil ya da tavır itibarıyle kadınların omuzuna yıkan birinin büyük sorunları olmalı.
    • Turan Erdal Sorun kadını sakinlestirmekti bana gore. Escınsellik anlatımda sadece bir sustu…

      Sibel Atasoy Bazen cevaplar beklediğimiz kadar karmaşık olmaz, hatta hayrete düşürecekkadar basittir
    • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Bu sarışın abla neden bu kadar her şeyden şikayetçiymiş bilen var mı? Bi gün kalacağı otelin penceresinin yanından geçen elektrik kablosunu düzelttirmekten başka işi yok mu bunun? Sakın esasında ilgisi olmayan bi semineri içsel protesto ediyo olmasın?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir