Astral Seyahat konuşmaları-1

Astral seyahat nedir hepiniz biliyorsunuz, deneyimleyen var mı? Ya da ikinci elden dinleyerek bilgi sahibi olanlar?
Sanırım bu konu önümüzdeki yılların en popüler tartışma konusu olacak, hatta belki bazı kanunlar çıkarılması gerekebilecek, bilemiyorum ama öylesine ucu açık bir uygulama ki, Birleşik alan Kullanımı (BAK) gibi bunun da gizli kapaklı şeylere hiç eyvallahı yok, şuan itibariyle kişi ancak kendi moral kavramları ile baş başa. Bu yöntemlerle ilgili neler düşünüyoruz?

  • Bora K Astral seyahat hazır olmayan kişi için çok büyük psikolojik sorunlar ve tehlikeler yaratabiliyor. Buna hazır olan kişiler içinse, o kişiler zaten kötü niyetli olduklarında, astral seyahati kullanmadan çok daha büyük kötülükler yapabilirler. Astral seyahat hiçbir zaman dünyayı televizyonun ya da savaşların bozduğu kadar kötü hale getiremez. Zaten sabır ve odaklanma isteyen bir iş. Bu yüzden başarabilenler çoğu kalbi temiz olanlardır ancak. Deneyimle ilgili olarak da şunu söyleyebilirim, 3 saat sonrasında sıkılıp gözlerimi açmaya karara verdim. Ama gözlerimi açmadan önce ellerimi kaldırıp esnedim, hemen ardından gözlerimi açmak üzere. Gözlerimi açtığımda gördüğüm şey, ellerimin havada olmadığıydı. Oysa gözlerim kapalıyken onları havada ve kendimi esniyor sanıyordum. Bu olayın ardından korktum. Sonraları tekrar denediysem de, o kadar sabırlı olamadım.

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü deneyimlerimi paylaşıyım..Önncelikle şunu ifade edeyim.Hiç böyle bir talep ya da çalışmam olmadı.Her defa kendilliğnden oldu..İlki beden dışı deneyimim de öğle üzeri uyuyordum..Küçük bir öğle uykusu…Uyandım…sandım..Odanın kapısı açıldı…İçeri kızım girdi…Ben onu yukarıdan görüyorum..Daha durumu anlayamadığım için niye yatağa doğru baktığını anlayamadım.Çünkü ben hissi yukarda olduğum yerde…buradayım bana baksana diye güya sesleniyorum… o sırada yatakta uyuyan beni gördüm..o şaşkınlıkla bedenime geri grmişim..Bundan sonra bir çok deneyimimim oldu…hepsi kendiliğinden…Çoğunlukla gevşemiş halde ..uyumaya girerken…bazen uykuda…Bir titreme gibi garip bir hisle bedenden yükselme..duvarlardan geçme…gezinme…yine bir titreme ile bedene girme…Ben bunları ciddiye almam ama zevklidir…Gelince deneyiminin tadını çıkarırım…Uçarak gezerim ..denizlerde…başka ülkelerde…Bi de şunu fark ettim ,döniyim deyince hemen dönüyorsun…Ya da başka bir yere gideyim deyince ..astralın içindeyken yine başka bir yere gidebiliyorsun…Döneyim deyince dönüyorsun….Dediğim gibi belki de üstünde durmadığım için kolayca oluyor….armağan gibi geldiğinde eğleniyorum ..o nedenle herhalde hiç korku yaşamadım…

    YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Bora Bey, sözünü ettiğiniz tehlikeleri bizzat mı gördünüz ya da yaşayan biirinden mi duydunuz? Çünkü internet üzerindeki isisiz korkutma çabalarını pekde dikkate alma eğilimlisi değilim.
  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü bu astral seyahat deneyimlerinde hemen herkes yukardan bakıyo. yandan aşağıdan normal boy yüksekliğinden bakan yok mu arkadaş?:)

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü sevgili YD feekansım, deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim. İlk deneyimin miydi bu anlattığın? Kaç yaşındaydın? Daha önce astral kavramından haberli miydin?

    YENİ’den DOĞAnlar Kulubü İkinci el bir bilgi: Arkadaşın eşi yurt dışında bir iş için gidiyor..3–4 aylık bir süre…Arkadaşın içinde bir sıkıntı oluyor bir ara..Bir şey var.. Telefon görüşmelerinde eşi hep bir şey yok ..iyiyim diyor…Gerisini şçyle anlatıyor.. ..uzandım..Çok istedim gidip görmeyi..ne yaptığını bilmeyi.. okadar çok gönülden istedim ki…Ve gidip görüyor…Sonra bedenine geri geliyor…Eşi ülkeye döndüğünde gördüklerini söylüyor ve eşi doğruluyor ..harfi harfine…Burada öyküyü anlatmıyorum..meselemiz deneyimleri paylaşmak..Yalnız bir nokta var..arkadaş her ne görürsem ..sonucuna razıyım..şeklinde bir niyette bulunuyor…Müdahele,tepki vs her türlü olumsuz niyetten ari olduğunu ve gördükten sonra da böyle davrandığını söyledi.Burası önemli olabilir..
  • Levent S kıskandırıcı =) boranın dediği gibi sabır gerektiren bişey. Sabırlı olmaya çalışınca gergin olunuyor. O yüzden doğal bir şekilde düşünmeden sabır gösterilmesi lazım. Deneyimlerinde bir yere giderken arkandan ince şeffaf bir çizgi gördünmü ? Ruhunla bedenin arasında uzaklaştıkça incelen bişe ?

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Tepeden seyretme şartı yok fakat yerçekimine tabi olmadığın için çoğu kez yerde olmuyorsun. Ben kendi deneyimlerimde bazen yerden yarım metre kadar yüksekte havada asılı biçimde duruyorum, sanki yere basar gibi. Ayağını yerden kaldırdığın anda hafifçe kaykılarak yükseliyorsun. Bu uçma girişimi değil. Hani otomatik vitesteki araba nasıl ayağın gazda değilken kendiliğinden 5 km hızla hareket eder ya öyle bi şey.

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü ışınlanma ile astral seyahar arasında bi ilişki var mı?

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Astral bedenin, Castaneda kitaplarındaki “çift” kavramı olup olmadığını merak ediyorum, aslında özellikller itibariyle aynı gibi görünüyor.

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Birinci elden deneyim; çok kısa ve aniden uykuya dalmalar sonucu yaşıyorum..Bir sebepten ani uyandırılma olursa yüksek bir apartmanın tepesinden düşmüş gibi oluyorum.Birkaçkez bu yüzden fiziki sorunlar yaşadım..Başdönmesi, mide bulantısı gibi..Şu anda evdekiler tembihli; orada burada sızdıysam:) yerine yat ,üstün açık kalmış gibi bahanelerle bana dokunmuyorlar..

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Evet çift kavramı çok mantıklı ,çünki bence o yatakta yatandan başka süptil bir beden…

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü sevili frekens otuzlu yaşlarda ilk deneyimimdi…Astral kavramından haberliydim ..ortalama insanlar kadar..bir de son arkadaşın söylediği doğru ani uyanma zınk inişi yaptırıyro:)))

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü rüyadann uyanma da öyle yapıyor bazen,acaa onlar aslında bilinçsiz astraller mi?

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Bedenli ve 3 boyutlu hisle deneym : Evime uyudum.Uyandım.^.boyutlu kanlı-canlı….Ama eve tamamiyle farklı döşenmiş…Ayamdım durumu ..telefona gittim.Eski tip bir telefon..Evde klasik eşyalarla döşeli..Anneme telefon etmek istedim…Telefonu çeviriyorum..numara düşmedi:)) Sonra bir tuhaf bu iş gidip yatıyım belki yine normal evime kalkarım dedim..Ve öyle oldu…Bunları nasıl bir soğuk kanlılkla yaptığıma hala hayret ederim:))

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Şimdi soruyu birden yadırgadım,ucu açık bir uygulama denmiş.Bir tür etikten bahsediyoruz.Peki ama bunun etiği nasıl olur? Anlatılan olayların büyük kısmı özel bir çalışma yapılmadan bilinçsiz çıkışlardan bahsediyor.Bu durumda etikten söz edilebilirmi? Bu tıpkı zihin okuma gibi varsa vardır.Var olanın kullanımı gibi mi düşünmek lazım? Soruyu açabilirmiyiz?

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Şimdi bu anlattığını astral uzmanlarına(!) sorarsan değil, sadece rüya. Fakat ben bundan şüpheliyim. en rüyalarımda (çeşitleri fark etiyor) herşeyi normal buluyorum, senin dedğin gibi müthiş bi soğukkanlılık var, ne olsa olağan orada. Sadece üzerimme hızla bir obje ya da şey geldiğinde/belkii fırlatıldığında inanıılmaz refleks hareketiyle aniden dönüyorum.

    YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Üzerinize birşey fırlatılması ,aslında orada bedeninize bir zarar gelmeyeceğinizi öğrenebilmeniz içindir.Elinizde olursa bir daha birşey atıldığında bekleyin..))
  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Bu refleks hareketi oluyordu, bilinçli bi şey değil. Zaten uyandığımda da hiç bi korku heyecan belirtisi olmuyor. Belki söyllediğiniz gibi acemiliklerden de kaynaklanıyordur

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Belki de uyanmanın gerekliliğini hatırlatıcı bir öğedir bu.Lobsang Rampa kitaplarında bu seyahatlerinde vücudundan çıkan gümüşi kordonlardan ve dönüş için gerekliliklerinden uzun uzun bahseder…

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Bir vınlama ve bazen çatırtı sesiyle ağırlıksız alana geçtiğim an bir nefes kesilmesi oluyor, boğuluyor muşum gibi o an yeniden uyanık halime geçiyorum fakat hemen sağ tarafıma dönüp uyuyorum.Acaba yastık kullanılmamalı mı sebep bu mudur?
    Kendimmi uyurken görmediğim bir çok seyahat yaptım (bunun şart olup olmadığınıda soruyorum), genelde daha önce hiç görmediğim yerlere gidiyorum hatta bazen bu gezegen olup olmadığından da şüphelendiğim seyahatler oluyor. Tanıdığım hiç kimseyle karşılaşmıyorum. Fakat tanımadığım kişiler oluyor. Yer çekiminin olmaması fevkalade bir duygu.Ayrıca kendimi yani astral olan beni de hiç görmedim.
    Bazen de çok hızlı geçişler olan seyahatler var bunların vizyon olduğundan şüpheleniyorum çünkü yatakta yatan ben hafızamı kaybetmiyorum. bunlar da sırtüstü yatar pozisyondayken oluyor. Adeta bir rüzgarın önünde gibiyim o kadar hızla yerler ya da zamanlar geçiyorum ki, bunları aklımda tutabilme tasasına kapılıyorum.Geçtiğim yerde gördüklerim inanılmaz şeyler, asla aklımdan fiikrimden geçmez, çünkü mantıkllı değil. Müthiş incelikli detaylar var.

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Belki orada bir başka bedenimiz vardır.Ve bu bedeni kullanmayı bilmiyoruzdur.Bu seyahatlerde de yaşayan – gören ve üçüncü göz olarak izleyen konumu kurulabilir.Bu yapılmadan bir bilinçten söz etmek mümkün olamaz zaten.

  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Soruyu yadırgadığını söyleyen frekansıma, ikincielden dinlediğim öyle astral deneyimleri var ki, bunlar başkalarının özgür iradesine ya da özel hayatlarına müdahale gibi geldi bana, fakat herhangi br yargılamada bulunduğumu düşünmeyin,neticede dalga benliklerimzle zaten bir ırmağın suyuyuz, ayrı gayrı yok, fakat bu işlemde (dalgga varlığımızla) bireysel çıkarımlarda bulunamazken, astral yolu ile birey olma halini kaybetmeden, gördüklerimize dair çıkarımlar yapabiliyoruz, tıpkı (güya)uyanık hayatımızdaki gibi. Yine BAK uygulamalarında, zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın her soruya cevap alabiliyorsun. Bu mekan ve zamanların bazısı bazı kişilerin gizli olmasını arzu ettikleri cinsten olabilir. Şu anakadar bu mahremiyete eliden geldiğince saygı gösteren sorular yönelltilmesine dikkat ettim. Fakat bilinçsizce astralde böyle bir şansımız pek de olmuyor gibi, sizler ne düşünüyorsunuz?
  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü Dinlediğiniz etik dışı deneyimden bir örnek olay anlatmanızı rica etsem? Kendi adıma aklıma gelen şu; bazen rüya -seyahat yoluyla başka insanların çok özel durumlarına vakıf olduğum ve bunları daha sonra doğruluğunu test ettiğim oldu..Bu bilginin benim ne işime yarayacağını sordum ve bir işime yaramayacağına karar verdim.Çünki bu bilgiyi edinmek bir sebep değil ,birşeylerin sonucu idi.Ancak bunu o kişi ile iletişimimde bir yere koyup bunun üzerinden yürümüş olsaydım sadece etik olmayan davranış içine girmiş olmayacak , bir edimin sonuçlarını da berbat etmiş olacaktım…Eğer bahsettiğiniz konu bu ise bu tercihlerinde bir sebep sonuç ilişkisine bağlı olduğunu; ve etik dışı kullanımın da bir bedeli olduğunu düşündüğümü söyleyebilirim…
  • YENİ’den DOĞAnlar Kulubü ‎”Yaşayan, yaşadığını bilen ve gözlemci” üçlüsünü astralde kurmak herhalde yine Castaneda uygulamalarında rüya görücü kavramının benzeri, ya da tıpkısı, bilemiyorum. Bu üçlüyü mutabakat rüyasında (dünya hayatı) kurmuş olanlar için ikinci bir kontrollü alan olacak demektir, ki bunun mümkün olduğundan pek emin değilim. Örneğin rüyacılar, buradaki mutabakat rüyasında oldukça dengesiz görünüyorlar, yani izsürücülükten haberleri yok. Bunun örneğine ççok rastladım. Ve acaba diyorum bu iki alandan biri bilinçsiz olmazsa evrimsel kabiliyet sekteye mi uğruyor?

-Devamı için tıklayınız

Not: Burada 26 kişi aynı isim altında YEN’den DOĞAnlar kimliği altında cevaplar aramaktadır.

1 Yorum

  1. […] Astral Seyahat konuşmaları-1 […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir