Astro parodi

Koç: Ben ben ben, bu harika, süperr oyun, beeeeeennnnnnn, her şeyim, bi tekim. Biriciğimmm

Boğa: Beniiimmm, bu şahane, çok keyifliii  çok estetiiikkk, seviyoruummm, aşığım bennn, dünyayım beennn.  Zevkim nerde ben orda.

İkizler: Bu detaylar, aman tanrııım, hepsini tek tek ben görüyorum, ben biliyoruuumm, ben düzenliyorum… Değil mi?! Ne dedin duyamadım?

Yengeç: Yavaş, biraz yavaş, tadını çıkar biraz. Başkaları da olabilir buralarda, tehlikeye dikkat, güvenli alanlar, ailemmm, ülkem, canım benimmm

Aslan: Ehhh… Evet başkaları da var! Ne olmuş yani? Ben hepsinden iyiyim, bu diyarların kralıyımmm. En güçlüsü benim. Neler çekiyorum sizleri yönetmek için!

Başak: Dur bakalım, bi test edeyim! Gerçekten kral mısın şimdi anlarız. Seni gidi seniiii, samimi değilsiniz siizzz, yavşaklaaaaaaar. Bi dakka bi çağrı alıyorum, test teeessst.

Terazi: Olsun fark etmez, ne olursan ol gel, seviliyorummmm, ohh çok dostum var beniimmm. Kim demiş? Ne demişş? Hayatım sana hediye olsuunnn.

Akrep: Yooo herkesi değil, sadece beni sev. Bir sen bir ben varız zaten. Seni yutmadan doyamaamm. Öldürürüm ya seni ya kendimiii. Bir olalım gel hadiii.

Yay: Savulun ben geldim, istersem giderim! Her şey bana bağlı, şans benden yana. Öyle severim ki köle ederim, ruhun duymaz şekerim. Ben varken aç kalamazsın,  hatta ölemezsin bilesin.

Oğlak: Deli deli akma, durul biraz. Sorumluluklar var! Ciddi ol, öğren biraz. Dünyada neler var, hele  evrende saymakla bitmez. Ahh dağlar, ovalar, serin sular. Ben neyim ki?! Nerdeyim? Nerden geldim? Hani Bunun ilk sahibi?

Kova: İnsanlar şöyle olmalı, dünya böyle olmalı. Geniş ol, bencil olma! Basitlik yapma! Ezilme, ezdirme, üzülme!Paylaşalım, gelecek güzel günler içiiinnn, hadi gel çalışalım. Ben mi?! Hangi ben?

Balık: O şey bildiğiniz gibi değil. Gerçeklerden daha canlı, daha iyi hayaller. Biz böyle ışık ışık dalgalarız, evrenden ötesine akarız. Senin olmam kayganım. Bir gözüm de açıktır düş  görürken, sakın hakkımı yemeyesin, biçerim, pullarım keskin.

Astro parodi, sen neymişsin be abi! :)))

sa

4 Yorumlar

  1. İbrahim says:

    Kral olmak kolay değil 🙂

  2. says:

    Kolay diyen olmadı :))

  3. Turan says:

    Dünya “ben”in cevresinde dönüyor galiba….

  4. says:

    Normal değil mi? 🙂
    Bu dünya benlik bilincinin oluşması için görülen bi rüya 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir