Bu da bi başka BAK deneyi

Geleceği okuyan Mevlana Yumurtası

Türkiye’de sadece sizde bulunan, geleceği okuyan Mevlana yumurtasından bahseder misiniz? Küresel Bilinç Projesinin bir parçası olan bu EGG makinesi nedir? Aktüel Dergisinde de çıkan habere göre, ABD’nin Princeton Üniversitesi’nce yürütülen projede cihazların 1999 Marmara Depremi, 11 Eylül saldırıları ve Güneydoğu Asya’daki tusunami felaketini, insanların duygularındaki değişimlere dayanarak önceden fark edildiği anlaşılmış?

Mevlana Yumurtası, Princeton Üniversitesi’nin bir projesinde yer alan, benim de ev sahipliğini yaptığım cihaza verdiğim isim.

Esalen Enstitüsünün çalışmalarını takip ederken, Internet’te NOOSPHERE projesine denk geldim . Tanrım, işte Global Consciousness yani küresel bilinç projesi önümdeydi. 17-Ağustos-1999 Gölcük depremindeki verileri görünce çok daha şaşırdım ve derhal Princeton Üniversitesi’nden Roger Nelson ile yazıştım. Böylece, bir EGG için ev sahibi olmaya karar verdim. Cihaz artık Karaburun Teknopark’ta, kardeşimin bilgisayarında, orada direkt uydu bağlantılı Internet var ve kesintisiz. Şu sıralar toplam 100 EGG projeye hizmet vermekte.

Dünyamızı kocaman bir baş gibi düşünürseniz, 100 adet cihazla, toplu bilincimizin, otomatik üretilen elektronik sinyallere olan etkisi, aynen bir EEG (ElektroEnsefaloGram) da olduğu gibi kayda alınıyor diyebiliriz. Zaten EGG kelimesinin açılımı da metaforik- ElectroGaiaGram dan geliyor. Birde tabii yumurta kelime olarak üremeyi ve üretkenliği de simgeliyor.

Bu çok uzun soluklu bir proje, ama bütünün parçası olan bizlerin duygu ve düşüncelerinin bir elektronik cihazın sinyallerinde bile fark yaratabildiğini izlemek çok hoş.

Yani aslında bu bir kehanet deneyi değil, ama bazı durumlarda sinyallerin olay öncesi değiştiği de saptanmış durumda. Araştırmalar devam ediyor.

İsteyen 15 saniyede bir güncellenen verileri webden izleyebilir:

http://noosphere.princeton.edu

Birer gözlemci olarak bile maddeyi etkileyebildiğimizi kuantum fizikçiler söylüyor. Maddeyi etkileyebilen insan zihni aslında çok muazzam bir güce sahip yeter ki BİR’lik bilincini olumlu bir şekilde kullanabilelim.

Son zamanlarda izlediğimiz filmler “Ne biliyoruz ki” ve “The Secret”, bilim adamlarının özellikle kuantum fizikçilerinin danışmanlığında hazırlanan ve tüm Dünya’da izleyenlerin farkındalığını bu konuda yükselten filmler, henüz izlememiş olanlara izlemelerini öneriyorum.

Derginizin adı da olan İNDİGO filminin Hollywoodlu yapımcısı barış ozanı ve yazar James Twyman’dan Beloved Community’nin SEVGİ ve BARIŞ ödülünü de geçen sene tamda Doğum Günümde almış olmam, evrenin mesajlarıma verdiği güzel yanıtlardan birisi.

James Twyman ile Meryem Ana evini ve Efes’i de gezdiğimizde, bir gün Efes Antik Tiyatro’da bir Barış Konseri vermesini ikimizde dilek olarak evrene yolladık üstelik.

Hemen her kursumda Kanser Dernekleri, Engelliler ile çalışan gönüllü kuruluşlara burslar vermemin nedeni de RUHLAR VE ZİHİNLER ne kadar olumlu duygular ile beslenirlerse hastalıklarla savaşın da o denli kolay olmasıdır. Kısacası, MUCİZE İÇİMİZDE.. Tüm okurlara Sevgi ve IŞIKla kalınız diyorum.

Söyleşinin tamamı için bakınız: http://indigodergisi.com/burcin_20.htm

Birleşik Alan Kullanımı (BAK)deneyimiz için bakınız: https://sibelatasoy.com/?p=4102

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir