2011 Rüya Eğitimi

Umarım başlamak ve hayırlısıyla bitirmek nasip olur. Bu sene gurup açmayı hiç düşünmüyordum ama nasıl tavlandım bilmiyorum 🙂
Sık sık siteye ve mailime soranlar oluyordu bu sebeple söz verdiğim gibi duyuruyorum.

Zaman
19 Aralık Pazar · 14:30 – 17:30

Yer TuVa Sanat ve Kişisel Gelişim Merkezi

İstiklal Cad. Atıf Yılmaz Sk. No:16/3 Beyoğlu-İstanbul
Beyoglu Turkey

Oluşturan:

Daha Fazla Bilgi
RÜYALARIN SİHİRLİ DİLİ
Farkındalık, biz insanlara dışarıdan gelen bir etki değil, içteki tıkanık ve karartıların şifalandırılması neticesinde ulaşılan parlaklık seviyesidir.
Fizik bedende bir rahatsızlık olduğunda modern tıbbın öncelikle ne yaptığını hatırlayalım; Röntgen ya da daha gelişmiş yöntemlerle bedenin sorun/karartı bulunan bölgelerini belirlemeye çalışır. İşte rüyalar da psişenin (bir bütün olarak insanın) röntgen filmle…ridir.

Bu filmlerin (rüyaların) dilini çözmek için hiç şüphesiz bir uzmana ihtiyaç vardır. Aslında uzman, bu sembol lisanını bilen kişi değil, sembol lisanını ortaya çıkarabilecek olan “soru tekniğinin” uzmanıdır. Bir Gustav Jung izdeşi olan Gayle Delaney şöyle söylüyor:” Rüyalar, gerçekten düşündüğümüz ve hissettiğimiz şeyi bize anlatırlar, düşündüğümüzü ve hissettiğimizi ileri sürdüğümüz şeyi değil. Uyanıkken kendimizi körleştirebilir ve bir budala yapabiliriz; ama uyurken bunu asla yapamayız! Rüyalar tıpkı ruhumuzdan gelen bir mektup gibidir; güç, bilgi, yaratıcılık ve sağlık kaynağıdır. Eğer rüyalarımızı göz ardı edersek kendimizi “herkes için erişilir olan ama çoğu insanın farkında olamadığı” zekâdan yoksun bırakmış oluruz. “

Bu eğitim süresince bir yandan rüyalarınızın çözülmesi yoluyla şifalanacak diğer yandan soru sorma yöntemini öğrenerek, sevdiklerinize yararlı olabilecek büyük bir yetenek kazanacaksınız.

——————————
NOT: Eğitmenimizin 2011 yılı için açmakta olduğu tek guruptur.

ÇALIŞMA GÜNLERİ: iki haftada bir gün, Pazar 14.30 da. Toplam 13 kur.
YER……………..: Tuva Sanat /Taksim

EĞİTMEN………..: Sibel Atasoy

NOT: Bireysel seanslar için lütfen randevu alınız.
Berrin YILMAZ ; 0532 485 98 62

—————————–

Sibel Atasoy
İstanbul’da doğdu, ortaöğretim ve üniversite yıllarında Anadolu’nun pek çok yerinde bulundu. Uzun süre büyük şirketlerde üst yönetimde görev yaptı. Sonra aniden kariyerini bıraktı ve Fethiye’de bir adada yaşamaya gitti. Yedi yılın sonunda, ilk kitabı Sırıtkan Kırmızı Ay’ı orada yazdı. 2000 yılında İstanbul’a döndükten sonra eğitmenlik ve danışmanlık işlerinin yanısıra, bir film şirketinin genel koordinatörlüğünü yaptı. Neredeyse bir fenomene dönüşen “7 Numara” dizisi bu güzel takım çalışmasının bir ürünüydü. Bu arada fantastik ve gerilim dalında yeni yazarları desteklemek üzere kurulan Xasiork Ölümsüz Öyküler Kulübü’nün oluşumunda kurucu ortaklık yaptı. Gençlerin hayal dünyasını öğrenmemize vesile olacak pek çok toplantı, yarışmanın yanı sıra onların öykü ve romanlarını yayımlayan ilk girişimci oldu.

2002 yılında ikinci kitabı Venüs Bağlantısı yayımlandı.
Üçüncü kitabı “Bir Kadını Öldürmek” Altın Kitaplar Yayımevinden Haziran 2005 de çıkan yazarın, çok sayıda deneme yazısı, felsefi şiirler ve öyküleri var. Son kitabı Sır Mısır, 2008 Mart ayında yine Altın Kitaplar yayımevi tarafından okuyucuya sunulmuştur.

Rüya konusunda son on yıldır çalışmalar yapan Atasoy, pek çok kişinin rüya görüşmecisi olmasına katkıda bulundu.
Ayrıca, evrenin oluşumuna ilişkin bir kuram geliştirdi, OYUN kuramı olarak adlandırılan bu çalışmaya Bir kadını Öldürmek kitabı içinde geniş ölçüde yer verilmiştir.

Entegral life ve Holistik evrenle ilgisi ve çalışmaları devam ediyor. Halen İstanbul’da yaşıyor ve bir oğlu var.
Web sitesi: https://sibelatasoy.com/

——————————————————

Lütfen randevu için arayınız.
——————————————————

İLETİŞİM;
Berrin YILMAZ ; 0532 485 98 62
Gül TAŞÇI …..; 0533 772 37 31
TuVa Sanat…;(0212) 293 44 34
[email protected]

——————————————–

İlk defa gelecek dostlarımız için
İstiklal Caddesi, Hüseyin Ağa Cami’nin sokağından girin.
Sokağın sonunda- sağ kolda- eski pembe binanın ( 16 numara) 3. katına asansörle çıkın….
Sakızagacı taksi duragının olduğu sokak….
Devamını Gör

5 Yorumlar

  1. HAYDAR ERDOGAN says:

    BUYUCULER RUYA GORMEZ

    1. says:

      Büyücülüğe daha çok var, rüyalar yaralanmış doğamızın şifalanması için büyük hediye.

  2. HULUSİ TÜRKOĞLU says:

    Herkese aydınlanma yolunda yollarının açık olması dilerim.Ben HİPNOTERAPİ(hipnoz yoluyla ruhsal sağaltım) uygulamaktayım ve insanların gerçek duygularına ve bunların nedenlerine daha kestirme ve daha kolay ulaşma imkanı vermekte,tabii iyi uygulandığı taktirde.Rüyalar da bizim içsel sorunlarımızın farkına varmamız için bize gelen mesajlar olarak değerlendiriyorum.bazen ben de rüya değerlendirmesi yapıyorum fakat çok değil belki de ihtiyacım olmuyor.İnsanların ruhsal sorunlarının düzeldikçe fiziksel sorunlarının da düzeldiğini görmek bana başlarda çok ilğinç gelmişti. Çünkü bize o kadar mekanik bir hayat algılaması ezberletilmişti ki ruhsal sorunların kaynaklarını bile fiziksel(biyolojik) kaynaklı olarak kabul ettirilmiş ve bunları da fiziksel(ilaç) yöntemlerle tedavi yolunu gerçeklik olarak kabul ettirilmişti.Bunu görmem tüm ezberlerimi altüst etti veyeni bir arayışa girmiştim.En son CARLOS CASTANEDA nın kitaplarını okuduğumda terapistlerin tıkanma(ki klasik psikoterapi hastalıklı algılayış içerisinde güçlü olma ya da hastalıklı algılamanın sıkıntılarına tahammül etmeyi öğretmekten başka bir şey de yapmıyor) noktalarının varoluşumuzla ilgili eksik yada yanlış algılamalar olduğunu daha iyi kavramamı sağladı. DR:HULUSİ TÜRKOĞLU

  3. says:

    Hastalıkların kaynaklarına pek de itibar edilmeyen ortodoks tıp ve hemen aynı biçimde çalışan alternatif tıp bence oldukça birbirine benziyor. Her ikisi de sonucu düzeltmekle(!) ilgileniyor. Ve her ikisinden de beklenen çok hızlı çözümler oluyor. Oysa hastalığı ruhsal fiziksel diye ayırmanın mümkün dahi olmadığını ve kaynağa ulaşmadıkça şikayetlerin geri dönüşsüz ve şekil değişikliği yapmaksızın giderilebilmesinin olay algısını tamamiyle değiştirmeye dayandığını ve sağaltımın belki(!) başarılabileceğini iyi anlamış olmak lazım.

  4. zeynep ayşe mescioğlu says:

    ortak mutabakat rüyasının en harika bölümünü oluşturan rüya dersleri için,sonsuz şükranlarımla.. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir