KırkYama’dan haberler

Çarşamba günü ilk toplantımızı yaptık, msn üzzerinden olmasına rağmen oldukça organize ve amacına ulaşan bir toplantı oldu (İstanbul dışı üyelerimiz olduğu için bazı toplantıları böyle yapacağız).

Amacımız kısaca şöyle kabul gördü:

Amacimiz sevincli isler yapmak. Sevincli olması içinde yaraticiligimizin devrede olmasi gerekiyor. Dayanisarak ve ortaklasa yapacagiz bunu. Burada ayni taraftayiz ve rakip degil ortagiz. Yapacagımız her iste, kendi ozumuz olan Vahsi Kadin’i (Vahsi Kadin, yeryuzunun belki de evrenin dogurgan anasi, herseyin icinden kopup geldigi oyun hamuru) yeniden bulup ortaya cikaracak ve onu butunun ve kendimizin sevinci icin yonlendirecegiz. Projelerle, dünyada ve ruyalarda gezilerle, internet sitemiz ve dergimizle ve aklimiza gelen diger yollarla yapacagiz bunu. Burada hemen her meslekten kadinla birlikte olacagiz. Bu bize emsalsiz bir deneyim bollugu getirecek.

Hızla yapılması gereken hazırlıklar için bir yönetim gurubu seçildi ve sorumluluklar dağıtıldı. Heyecanlı ve zevkli bir toplantı oldu. Bakalım günler neler getirecek 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir